Cumpăra o saltea nu este dificil, este mult mai dificil de a alege

Cumpăra o saltea nu este dificil, este mult mai dificil de a alege

Niciun comentariu despre Cumpăra o saltea nu este dificil, este mult mai dificil de a alege

Dificultatea constă în câteva detalii: selectarea caracteristicilor materialelor din care este compus, selecția bazată pe greutatea saltelei și sănătatea viitoare a proprietarului său.

Din păcate, diferența este aproape nu explica in magazine. Ne pasa de sanatatea ta, si, prin urmare, oferă un instrucțiuni pas cu pas privind alegerea unei saltele ortopedice.

Toate saltelele pot fi împărțite în mai multe tipuri, în funcție de vârsta clientului.

Primul tip – așa-numitele saltele „pentru adulți”.

Ele sunt mai moi, mai bine conserva contururile corpului și durează mai mult. Prin urmare, puteți alege în condiții de siguranță la oricare dintre tipurile lor populare de azi: primavara, pe arcuri independente sau saltele cu arcuri de umpluturi naturale.

Al doilea tip – copii și adolescenți saltele.

Pe măsură ce scheletul unui copil încă în creștere, el are nevoie de un suport rigid special și un efect ortopedice. Prin urmare, copilul trebuie să aleagă o saltea dintr-o bucată se face pe baza de saltele pentru copii de nucă de cocos de nucă de cocos mai mari pe arcuri, dar, de asemenea, în combinație cu Coir.

Fiecare persoană este diferită, iar salteaua ar trebui să fie selectate în funcție de caracteristicile sănătății sale.

  • луксозни и хубави матраци тм

saltele dure pe baza de nuca de cocos este recomandat de nucă de cocos pentru copii și persoanele care suferă de scolioză pentru a oferi un sprijin continuu pentru partea din spate.

Saltea de duritate medie – tinerii în vârstă de până la 27 de ani. La această vârstă, coloana vertebrală necesită în continuare un sprijin și de formare.

saltele moi ar trebui să aleagă persoanele în vârstă (peste 50 de ani) și cei care sunt preocupați de hernie intervertebral și a bolilor înrudite. Acesta oferă un suport moale pentru a coloanei vertebrale si a muschilor slabit, ceea ce ajută la evitarea agravarea bolilor.

Si, cel mai important, pentru a alege salteaua care aveți nevoie în funcție de greutatea dumneavoastră. Pentru cei care cântărește 40 la 90 de kilograme, puteți utiliza orice saltea. Dar pentru persoanele obeze care cântăresc mai mult de 90 kg sunt modele speciale cu arcuri armat și o structură anatomică specială, sarcina este îndepărtată din spate.

Nu mai este nevoie de saltea moale, provoacă boli ale coloanei vertebrale, foarte greu – o circulatie proasta.

Aceste elemente depind de o singură condiție: materialul din care salteaua fabricat.

În cazul în care există un risc de alergie, sunteți preocupat de îngrijirea saltea și, desigur, doriți să salvați, asigurați-vă că pentru a alege tipul de material din care a făcut salteaua.

Salteaua corecta cu efect ortoped mare va permite o persoană sănătoasă pentru a menține sănătatea este pentru mulți, mulți ani

About the author:

Leave a comment

Back to Top